El nostre centre disposa de consultes dotades d'avançats sistemes computaritzats per al diagnòstic i tractament de les malalties del peu, estudiant-les a través d'observació, plataformes de pressió i patrons de la marxa.

Algunes patologies que tractem: peu pla, peu cavo, peu valgo, peu varo, peu equí, peu diabètic, peu artític, dismetries, esperons de calcani, hallux valgus (galindons), fascitis plantar, neuroma de morton, malaltia de sever, dits en urpa, amputacións totals  i parcials, entre altres.
Així com també el tractament d'afeccions dermatològiques o afeccions de la pell: durícies, papil·lomes, fongs, briomhidrosis (mal olor), hiperhidrosis (exces de sudoració), ablacions de les ungles, micosis, onicocriptosis, entre altres.

El nostre centre està amb col·laboració amb el col·legi de podólegs pel que fa al peu diabétic, havent firmat un conveni amb el Catsalut per a poder realitzar l'atenció podologica a totes aquelles persones que son diabétiques i portin la preescripció del seu metge de família.


Visites concertades al 93.815.34.52

Visites concertades a domicili al 607.25.54.95